Wie ben ik

Roel Heuts (1977), partner, vader, vriend, natuur-liefhebber, gevoelsmens, behulpzaam, in ontwikkeling, open, helder voelend, iemand die mag zijn en iemand waarbij jij mag zijn, iemand die zoveel mogelijk geniet van alles wat er is, iemand met een sterke intuïtie, eigen-wijs, een verbinder, een visionair, iemand die kan en mag werken met verschillende energieën, een begeleider in transformatie en groei, leergierig, een doener, een dromer en….. misschien wel diegene die jou nog verder in verbinding mag brengen met jezelf, jouw bewustzijnscoach, steun, trainer, motivator of inspirator.

.

Opleidingen / cursussen / seminars

Pedagogische academie,

Wandelcoach,

TRI A coach,

Familieopstellingen,

Systemisch werken,

Lifecoaching,

Teamcoaching,

MIR-Methode,

Leiderschapstraining,

Preventief signaleren,

onderwijsinhoudelijke trainingen,

sociale- vaardigheidstrainingen,

communicatietrainingen,

meditatietrainingen,

lichaamsgericht werk,

Jeugd en kinderpsychiatrie,

UWC xperience senior trainer

Zijnsoriëntatie,

de verbinding met jezelf.

.

.

Er zijn geen obstakels op onze weg. De obstakels zijn onze weg!

Budha

.

.

Ik heb jarenlange ervaring in het leiden en begeleiden van mensen binnen het speciaal onderwijs. In het begeleiden van mensen, vanuit intuïtie, verbinding, respect, gelijkwaardigheid, het creëren van inzicht, aandacht, betrokkenheid en actie vond ik meer en meer mijn kracht. Vanwege het feit dat er steeds meer aandacht werd gevraagd voor andere zaken kwam vanuit mijn toenmalige functie het ondersteunen van mensen en het begeleiden van mensen met een hulpvraag in de verdrukking. Een knelpunt waar ik “last” van had.

Met behulp van een coach (alleen denken we snel te gaan, maar samen gaan we beter) ben ik tot het inzicht gekomen dat ik mijn hart, passie en kracht meer mocht gaan volgen en uitdragen.

De tijd was rijp voor verandering. Na 13 jaar heb ik mijn baan opgezegd, ben meerdere opleidingen gaan volgen en kreeg nog meer de bevestiging in mijn eigen passie, kunnen & kracht. Een kunnen en kracht waar ik als kind al bewust van was, maar die door alle opgelegde overtuigingen naar de achtergrond waren verschoven, totdat ze een aantal jaren geleden (roepend om gehoord te worden) weer aan de oppervlakte verschenen.

Elk mens is uniek, krachtig, mooi, liefdevol, waardevol en gelijkwaardig.

Vanuit Zo Zijn coaching en meer is het mijn missie om het bewustzijn van mensen te vergroten, om het beste uit iemand naar voren te halen en om mensen weer dichter bij zichzelf te brengen of bij zichzelf te laten blijven.

Het is mijn missie om mensen te laten ervaren, te laten voelen en zelf te laten geloven en vertrouwen in anders denken en doen.

Het is mijn missie om mensen in staat te stellen om weer of meer in hun eigen liefdevolle “kracht” te staan en van daaruit de verbinding met anderen aan te gaan.

Vanuit autonomie, potentieel en verbinding een weg naar een positieve balans van voelen denken en doen.

Niet vanuit een stappenplan, maar vanuit het geheel. Vanuit de stap die nodig is,

Ik heb gekozen voor mijn weg naar een balans van voelen, denken en doen!

.