En Meer ……..

Energetisch consult

Er zijn vragen, klachten, thema’s waar je maar geen grip op krijgt en die jou “blokkeren” lijken tegen te houden op je weg. Toch komen deze zaken niet voor niets op je pad. Je mag ervaren, je mag ervan leren, je mag bewust worden.

.

Tijdens een energetisch consult verbind ik mij met jou, jouw energie, je hoger bewustzijn en de energieën die zich aandienen, willen laten zien en horen.

informatie, vragen, beelden en boodschappen die op dat moment belangrijk zijn en naar voren mogen komen creëren inzichten en bieden keuzes aan jou waardoor je energie weer kan gaan stromen en je dichter bij jezelf mag komen.

.

Duur: + 1 1/2 uur

Locatie: In onderling overleg in de praktijk, op locatie of tijdens een wandeling in de natuur.

.

*Voor meer informatie kun je altijd telefonisch of via de mail contact opnemen

.

 

.

Energetische Harmonisering

Alles is energie. Ook jij bestaat uit energie. Je energie stroomt o.a vanuit je ziel naar je lichaam, aura en energielichamen. De energie kan verstoord raken.(door bijv. innerlijke blokkades, vormen van straling, medicijngebruik en nog veel meer.). Dit is voelbaar, in je lichaam,  je  gemoedstoestand of zelfs al daarvoor in je energieveld.

.

Tijdens een energetische harmoniseringssessie, waarbij je op de massagetafel ligt, wordt de energiebalans hersteld via aanraking van het fysieke lichaam en de energielichamen. Op deze manier worden alle energievelden gezuiverd en opgeladen. De energie kan dan weer makkelijker stromen en het zelf herstellend vermogen van het lichaam wordt verder geactiveerd.

.

Tijdens een energetische harmoniseringssessie stem ik mij in overleg af op jouw lichaam en energie. Met mijn handen voel ik jouw energiehuishouding, voer ik af wat het energieveld mag verlaten en mag ik de energie doorgeven die nodig is. Na een energetische opschoning mag ik je vertellen wat naar voren is gekomen en zich heeft laten zien, zodat je zelf bewuster mag worden.

.

Een energetische harmonisering werkt ontspannend, verhelderend en verlichtend.

.

Duur: ± 1 1/2 uur

Locatie: In onderling overleg in de praktijk of op locatie.

 

.

*Voor meer informatie kun je altijd telefonisch of via de mail contact opnemen

.

.

Energetische Reiniging

Ken je dat gevoel dat je op een plek bent en het op een bepaalde manier “voelt”?

In een ruimte, huis of gebouw, kunnen energieën aanwezig zijn die invloed uitoefenen op je eigen energie en daarmee je welzijn. Bewust of onbewust kun je hier veel last van hebben.

Met namen kinderen en hoog sensitieve mensen kunnen hierdoor flink beïnvloed worden in hun zijn.

.

Tijdens een energetische huis/ruimte reiniging kijk ik wat er aanwezig is en wordt het huis of de ruimte gereinigd van alle energieën die er niet horen te zijn. Op deze manier kan iedereen met meer gemak verder vanuit zijn eigen krachtige energie.

.

 

Duur: afhankelijk van de ruimtes en aanwezige energie.

.

*Voor meer informatie kun je altijd telefonisch of via de mail contact opnemen

.